Make your own free website on Tripod.com
images/okteria_dot_com1x1.gif
images/okteria_dot_com2x1.gif
images/okteria_dot_com3x1.gif
AnjungGamat
images/okteria_dot_com3x3.gif
images/okteria_dot_com4x1.gif

 

 

TIPS PENGGUNA

Bengkak

Minyak Linimen : Sembur di tempat berkenaan.. InsyaAllah dalam masa yang singkat, kesan dapat dilihat.

Darah Tinggi

Bioseed minum 2 kali sehari.. ambil bersama Pati Gamat Plus Vitamin BERKESAN & MUJARAB

Gatal-Gatal Kulit Kering

Krim Gamat Just sapu Krim Gamat ditempat yg bermasalah dan biarkan kering, 2-3 kali sehari.. berani gerenti.. gatal-gatal hilang dan kulit rasa lembut sangat dan halus. Anyway.. best of the best product 4 me. Kolagen mahal beb, sekali suntik hampir RM 500. N perlukan 12 kali suntikkan untuk lihat hasil yg maxima. So jangan buang duit like i did b4.. masalahnya serupa je.. problem kulit bertompok gatal dan kering. Last weekend kena lagi sebab tak serasi dengan air mandian.. gatal sampai luka menggaru dengan kuku. Nasib teringat Krim Gamat dalam beg.. tak sampai sejam gatal-gatal hilang, dan esoknya.. kulit very smooth n takda lagi bintik bintik. ***** 5 bintang.

Kulit Muka Kering & Kasar

Krim Gamat Sapukan Krim Gamat keseluruhan wajah dan lebihkan sapuan pada parut atau tempat yg bermasaalah. Pagi dan Malam. InsyaAllah mujarab beb.., kesan nya tak sampai 3 hari. Memang betul Gamat kaya kolagen dan vitamin E.

Kulit Muka

Gel Gamat eMas Jika anda mempunyai masalah kulit muka kering dan tidak bermaya.., sapukan gel gamat setiap malam sebelum tidur dan cuci keesokkan harinya.. hasilnya... kulit wajah tegang, bersih, cantik dan segar bercahaya.

Kulit Cantik & Awet Muda

BiOSEED & PGPV Amalkan bioseed 1 paket sehari bersama jus buah buahan, 1 sudu besar PGPV diambil 2 kali sehari, serta pengambilan sayur-sayuran yang lebih. Perlu 8gelas air dan elakkan makanan berminyak dan berlemak. hasil boleh dilihat dalam 3-4 minggu. InsyaAllah.

Kurap & Panau

Krim Urut Gamat Sapukan di tempat berkenaan 3 kali sehari, cuci dengan Bath Gel Gamat eMas. Kesan dapat dilihat dalam 3 hari. InsyaAllah.

Keputihan & Gatal-gatal

Gel Gamat eMas Sapukan Gel Gamat dibahagian sulit 3 kali sehari dan amalkan minuman kesihatan Bioseed dan PGPV, insyaAllah kesan boleh dilihat dalam 2 minggu. Jika anda mengalami gatal-gatal dan tidak selesa akibat tuala wanita atau masalah sakit Puan, sapukan gel di bahagian tersebut.

Lesu dan Letih

Pati Gamat Plus Vitamin rasa dan bau dia memang sedap dan menyelerakan.. wangi, harum dan enak bagai kelapa muda. Aku campur dalam setiap minuman jus.. dan rasanya memangggg.... muahhh.. lazat.. lagi lagi kalau di chillkan. But after 3-4 hari.. sure badan rasa bertenaga dan ringan. Lebih-lebih lagi pada siapa yang ada problem asyik ngantuk je.

Migraine

Adik aku kena migraine sejak dari sekolah lagi, dasyat sampai ketuk ketuk kepala dengan buku tebal dan menjerit jerit kalau kena serang penyakit tu. Pakar pun tak leh kata apa selain bagi ubat yg lelama buat dia macam mamai dan jadi pendiam sikit. Tapi lepas aku cuba bagi PGPV selama 4 botol, aku tengok banyak perubahan dia. Jarang mengadu sakit lagi dan kulit dia yg pucat lesi dulu pun turut merah dan gebu semula. Korang yg jenis hantuk hantuk kepala.. baik try. Gua jamin baik.

Nafas Berbau

Amalkan minuman kesihatan Bioseed 1 paket sehari bersama pengambilan buah-buahan yang banyak serta pastikan air 8 gelas atau lebih sehari.., hasilnya.. selepas 2 ke 3 minggu anda akan dapati nafas berbau segar buah-buahan. Ini kerana nafas yang berbau adalah berpunca dari usus yang kotor dan rosak.

Ruam Bayi

Krim Gamat Sapu 2-3 kali sehari, InsyaAllah.. kesan dapat dilihat 1 hari.

Rambut gugur

Syampu Gamat eMas Cuci selang sehari, kesan dalam 2-3minggu.

Rambut & Kulit Kepala

Losyen Gamat eMas tak sampai 1 hari kelemumur atau gatal gatal kulit kepala hilang. Rambut cantik sihat dan OK 4 problem rambut gugur. Wish boleh cure problem uban. But Pliz guna dengan syampoo Gamat sekali.

Rahsia Lelaki

Pati Gamat Plus Oral & Gel Gamat Amalkan satu sudu besar 2 kali sehari , dan sapukan Gel Gamat pada bahagian sulit setiap malam atau sebelum berjima'. Mujarab..teramat berkesan.

Slim segera & Awet muda

BiOSEED ambil 3 paket sehari, pagi-tengahari-petang. Dibancuh bersama suku gelas air sejuk atau jus buahan dan diminum dengan segera. Perlu mengambil air 8 gelas sehari atau lebih, jika ingin slim yg maximum.., elakkan nasi..., ambil banyak sayur-sayuran dan buah-buahan.. percaya atau tidak, nafas turut berbau segar sentiasa.. kerana usus telah dicuci bersih

Tompok Hitam

Krim Gamat sapu dan urut perlahan, insyaAllah.. memang berkesan!

Tegangkan payu dara

Gel Gamat eMas dan Massage cream Tips ini diberikan oleh kawan saya sewaktu di Selesa Hill dulu....untuk menegangkan payudara, apply Gel Gamat eMas dan sedikit Massage Cream. Urutkanke atas dan lihatlah keberkesanannya. Pasti tegang gitu.

 

Hanya dari produk Gamat Emas.

 

 

© 2001 All Rights Reserved
Design & Graphics by KMD