Make your own free website on Tripod.com
images/okteria_dot_com1x1.gif
images/okteria_dot_com2x1.gif
images/okteria_dot_com3x1.gif
AnjungGamat
images/okteria_dot_com3x3.gif
images/okteria_dot_com4x1.gif

 

 

PRODUK

 

1. Krim Gamat eMas (RM30 SM;RM32SS)

Mengandungi ekstrak GAMAT (kaya dgn kolagen) yang ditulenkan, Vitamin E, Aloe Vera (dll..) amat berkesan untuk *meredakan gatal-gatal ringan dan ruam kulit, *melembutkan parut luka dan kulit yang keras, *melembab dan melicinkan kulit yang kering, *mengurangkan sakit dan radang kulit seperti gigitan serangga, *jerawat, *merawat luka yang hampir sembuh dan masih berparut, *membantu melambatkan proses penuaan *parut jerawat, *jeragat, *bintik-bintik hitam, *kesan melecur, *penyakit kulit seperti panau, *ekszema, dll... DOS : Sapukan pada tempat yang dikehendaki ( 2 hingga 3 kali sehari) TIPS : Sapukan pada muka, bibir dan bahagian tertentu yang bermasaalah pada waktu malam untuk melembab, mencerah, merawat, menganjal dan menegangkan.

 

2. Pati Gamat Plus Oral (RM39.00 SM;RM42.00 SS)

Amat berkesan bagi *meningkatkan kesihatan badan *mempercepatkan penyembuhan luka luar dan dalaman *mengurangkan rasa sakit sendi *badan dan lenguh otot *menghindari masaalah alahan dan lelah *melawan radang dan meredakan bengkak *melancarkan pengaliran dan penyakit berkaitan * memulihkan sistem peranakan *mencantik dan melambatkan proses kedutan kulit *meningkatkan metabolisma dan membantu keletihan *menghindari sembelit dan masaalah buasir. DOS : Satu sudu makan (10 ml ) 2kali sehari, diminum terus atau di campurkan dengan air suam. * Untuk kanak-kanak bawah 1 tahun, satu sudu diminum 1 hari sekali, *2 sudu bagi penyakit gastrisis, migraine dan sakit sendi.

 

 

3. Pati Gamat Plus Vitamin (RM46.00 SM;RM49.00 SS)

Kaya dengan Kollagen, Vitamin E, Vitamin C, Vitamin B Complex, Pro Vitamin A dan Antioksidan. Untuk Merawat, Mencegah Penyakit datang kembali dan Rahsia Awet Muda.

 

4. Gel Gamat eMas (RM28.00 SM; RM30.00 SS)

* Meransang penyembuhan luka ( *jahitan, *pembedahan, *kecederaan dan *selepas bersalin ), *menolong menghentikan pendarahan, *kulit yang melecur dan melecet, *gatal-gatal kulit, *mengurangkan sakit *melawan radang kulit seperti > *jerawat batu dan bisul , *buasir luaran, *ulser mulut dan kemaluan, *sakit gigi dan gusi, *kesan gigitan serangga, *menegangkan kulit dan mengelakkan kedutan. *Amat berkesan bagi penyakit keputihan dll... DOS : Sapukan pada kawasan yang dikehedaki ( 2 hingga 3 kali sehari ) TIPS : Sejukkan kedalam peti ais dan sapukan pada sekeliling mata yang hitam, sembab atau bengkak, juga untuk menegangkan kulit wajah dan kedutan, sapukan ianya pada waktu malam dan cuci keesokkan harinya...

 

5. Minyak Linimen (RM19.00 SM; RM21.00 SS)

Minyak Linimen... *Melegakan sengal otot, *urat dan sendi seperti *terseliuh, *kejang otot, *sakit urat dll.. *mengurangkan sakit dan bengkak ( anti- inflamasi ). *Membantu penyembuhan luka. DOS : Semburkan LINIMEN GAMAT secukupnya pada tempat yang hendak dirawat. :- Dapatkan nasihat doktor jika simpton berterusan. Tidak disyorkan kepada kanak-kanak dibawah 2 tahun. Elakkan sentuhan pada mata dan mulut. Krim Urut Gamat eMas... *Melegakan sakit otot dan sendi, *mengurangkan bengkak, *radang dan ruam, *merawat luka-luka ringan, *lecuran dan *kulit melecet dan *melembutkan kulit. *Sesuai untuk mengurut. DOS : Sapukan pada tempat yang hendak dirawat. (2 atau 3 kali sehari ) TIPS : Sapukan pada pangkal leher dan kepala untuk melegakan migraine juga mual. Sapukan pada leher dan dada untuk melegakan lelah,*batuk *semput dan *sesak nafas sebelum tidur.

 

6. Pencuci Muka eMas (RM15.00 SM; RM17.00 SS)

*Mampu mengatasi dan merawat masalah *muka berjerawat, *kering, *berminyak, *menggalakkan penyembuhan luka dan *melembutkan parut, *menganjalkan kulit muka. DOS : Picitkan sedikit pada tapak tangan, buihkan dengan air dan urutkan pada muka. Bilas.

 

 

7. Syampu Gamat eMas (RM 18.00 SM: RM20.00 SS)

Syampu Perapi 2 in 1 eMas... *Merawat masaalah kulit kepala seperti *kudis,*luka *kelemumur (seborrheic dermatitis), *gatal-gatal *Mengelakkan keguguran rambut dan *melembut, *menghalus serta *mudah di urus. *juga membantu melegakan sakit kepala DOS : Untuk hasil yang memuaskan , gunakan selalu atau apabila perlu. Sapukan rata pada rambut yang telah basah. Urutan rata pada keseluruhan kulit kepala dan rambut dan biarkan sekurang-kurangnya satu minit. Bilas rambut sehingga bersih. :- Untuk kegunaan luar sahaja. Elakkan daripada terkena mata. Jika ini berlaku, cuci dengan air. Jika iritasi berterusan, sila dapatkan rawatan doktor. Gel Mandian eMas ... *Amat berkesan sekali bagi kanak-kanak yang mempunyai *masaalah ruam *ekzema, *kerak daki di kepala , *mengelakkan kulit sisik *kulit kering, *membasuh luka *kulit berkudis, *kurap, *kayap dll, *mengurangkan sakit dan *gatal kulit dan *membantu melembutkan parut. DOS : Ratakan pada kulit, gosokkan perlahan, biarkan sebentar dan bilas. .

 

8. Losyen Badan eMas (RM15.00 SM;RM17.00 SS)

Mampu *melembut dan *menghaluskan kulit, *memberi kesegaran dan *mengelakkan kedutan kulit, *mengatasi masaalah kulit kering dan bersisik, *menghilangkan gatal-gatal kulit dan *exzema. *mampu merawat jerawat dan noda putih. DOS : Guna jumlah yang diperlukan dan gosok sehingga terserap. TIPS : Cuba sapu dan urut kan perlahan ke rambut / kulit kepala dan perapkan semalaman untuk melembab dan mendapatkan rambut yang bersinar.

 

9. BIOBRAIN (RM 89.00 SM;RM95.00 SS)

Kaya dengan segala vitamin dan khasiat yang diperlukan untuk tumbesaran kanak-kanak berumur 1 hingga 12 tahun.

 

 

 

© 2001 All Rights Reserved
Design & Graphics by KMD